PONOVO INCIDENT NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Povređen još jedan komunalni policajac!

Aerodorom nikola tesla
Wikipedia.org

Na Aerodromu „Nikola Tesla'” sinoć se ponovo dogodio incident u kome je napadnut pripadnik komunalne policije, saopšteno je iz Sekretarijata za poslove komunalne policije.

 

Vršeći redovnu kontrolu komunalnog reda na toj lokaciji, komunalni policajac je uočio motorno vozilo koje je ugrožavalo bezbednost lica u neposrednoj blizini i odmah je pokušao da zaustavi vozilo kod naplatne rampe na Aerodromu.

Međutim vozač spornog motornog vozila nije želeo da se zaustavi i tom prilikom je probio rampu i povredio komunalnog policajca, tako što ga je udario vozilom i bacio na haubu. Na izlazu sa Aerodroma, policijski službenici uspeli su da prepreče put i zaustave vozilo iz koga su izašla tri lica, državljani Izraela.

Nakon završetka uviđaja, odvedeni su u policijsku stanicu Surčin, gde je jedno lice zadržano do 48 sati zbog saslušanja za krivično delo i napad na službeno lice, dok su druga dva lica puštena.

Komunalni policajac je prevezen u KBC Zemun, gde su mu konstatovane telesne povrede i ukazana medicinska pomoć, navodi se u saopštenju.