PONOVO RADI SAVA CENTAR! Čast da prvi nastupi ima ČUVENI DOMAĆI KOMIČAR

Posle više od šest meseci, vrata Sava Centra će se konačno otvoriti da se udobno smesti publika željna koncerata i predstava. Čast da prvi nastupi ima Dragan Marinković Maca sa svojom autorskom predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život“ koja je trebala da se odigra u martu, pa je zbog novonastale situacije prebačena za kraj septembra.

Sava centar
Wikipedia

Predstava će se odigrati, uz sve epidemiološke mere, 24. i 26. septembra u dva termina, oba dana u 18h i 21h.

SVE ULAZNICE KUPLJENE ZA PRETHODNE PREDSTAVE MORAJU SE ZAMENITI ZA NOVE ULAZNICE.

Promo

Shodno činjenici da je na snazi dozvoljeno okupljanje do 500 ljudi, organizatori mole kupce za razumevanje, te da što pre izvrše zamenu starih ulaznica za neki od 4 ponuđena termina ili da vrate kupljene ulaznice i za njih dobiju svoj novac.

Zamena, povraćaj novca ili kupovina ulaznica se vrši do 24. septembra, i to isključivo na prodajnom mestu Ticket vision na blagajni Ušća od 10h do 22h ( za one koji su kupili karte preko tickets.rs)  i na blagajni Sava Centra od 10h do 16h ( za one koje su kupili u SC ili preko DD Tickets ) .

Broj mesta je ograničen na 500 po predstavi, mesta nisu numerisana.

Zamenom ulaznica ili kupovinom nove gledalac pristaje na epidemiološke mere koje je donela Vlada Srbije (dolazak minimum pola sta ranije pre početka predstave, na ulazu u dvoranu vršiti će se dezinfekcija ruku i merenje temperature, obavezno je nošenje maski te međusobna distanca).

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano u martu, ali se nadaju da odgovaraju ponuđene opcije i sigurni su da će publika uživati.

 „Presrećan sam što ću ponovo stati na scenu, i to na veliku scenu Sava Centra. Uželeo sam se publike, a i oni nas glumaca, tako da se radujem druženju. Dođite da se smejemo, zabavimo. Obećavam da će vas boleti stomak od smeha, biće i suza radosnica….“ izjavio je Maca

Predstava “Кakva ti je žena, takav ti je život” donosi priču o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života.

Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici kroz čoveka koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču.