PONOVO RADOVI NA TRGU REPUBLIKE: Zbog velikog broja žalbi oglasio se i VESIĆ

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da su radnici izvođača radova koji je angažovan na rekonstrukciji Trga Republike od jutros na terenu.

Goran Vesić
Beta

Prethodno je naložio da se kocke na kolovozu okrenu da bi put mogli da koriste svi oni koji su se žalili.

Vesić je za RTS rekao da su se građani koji koriste bicikle i motocikle žalili i da su oni koji su projektovali kolovoz oko trga morali da vode računa i o njima, a nisu. Prema njegovim rečima, grad je slušao predloge građana zbog čega je on u petak naložio izvođaču radova da ispravi greške u roku od 35 do 40 dana, da se kocke okrenu na stranu koja je izravnana.

Zamenik gradonačelnika ponavlja da će svaki izvođač koji ne bude radio dobro biti kažnjen i vraćen i da će on pregledati svaku kocku.

Kako je ocenio, Trg je već u punom sjaju i ljudi ga koriste i podsetio je da su prošle nedelje na njemu održani opera i balet Narodnog pozorišta, a najavljene su i druge manifestacije.

Vesić je naglasio da će kolovoz morati da se popravi i da će svaki izvođač morati da vodi računa o onome što je grad platio, kao i da okretanje kocki građane neće koštati nijedan dinar i da će se to raditi o trošku izvođača.

Naložio sam takav raspored radova da saobraćaj mora da funkcioniše  – rekao je Vesić i dodao da će Saobraćajna i Komunalna policija pomagati građanima da zaobiću delove gde se radi.



loading...