Porodica ubijene pevačice: Pamtićemo je po lepoti i talentu, takvo dete se ne rađa

Jelena Krsmanović
FACEBOOK/Jelena Jeca Krsmanovic

Tuga i bes u porodičnoj kući Krsmanovića u beogradskom naselju Borča, u kojoj je odrasla pevačica, pišu Novosti.rs.

 

Ako ide na trening ili trčanje, uvek bi ostavila Janu kod majke. Ako ide na gostovanje, isto. Sve nam je ovo jako čudno… Čekamo da se završi istraga i samo policiji verujemo. Sigurni smo da su Jelenini otac i stric živi, ovo se nikada ne bi desilo!

Ovako za “Novosti” priča strina pokojne Jelene, Goca Krsmanović, koja nije želela da komentariše same detalje istrage i zločina. U kući Jelenine majke Zorice okupili su se njeni najbliži rođaci. Neutešni, ogorčeni, s nestrpljenjem čekaju bilo kakvu vest i novi detalj o istrazi. Jelenina majka, povukla se u kuću, očajna zbog gubitka deteta. Samo na trenutak je izašla da objasni da nije u stanju da razgovara.

– Na mene nemojte da se ljutite, ali ja stvarno nemam snage da pričam – brišući lice rekla je Zorica.

Ona je teško bolesna, ima maligni tumor i Jelena joj je svakodnevno pomagala. Brinula se oko njenog oporavka, naročito kada je namučena žena izašla iz bolnice.

– U jednom od naših poslednjih razgovora, pričala mi je – samo da mamu iščupam, da ostane živa, a i ja sam više umorna od života – priseća se Jelenina strina.

Ispred kuće u kojoj je odrasla, suze se zaustavljaju samo dok se prisećaju Jeleninih najlepših trenutaka.

– Pamtićemo je po lepoti, po talentu. Završila je Višu muzičku školu, pevala odmalena. Joj, Jelena, srce naše… Takvo dete se ne rađa. Za sve je bila stvorena – kroz jecaje govori Goca.

Očeva smrt 2007. godine, a potom i stričeva pre godinu dana, kao i majčina bolest duboko su potresle Jelenu. Rastrzana između posla, brige o detetu i kućnih obaveza, ipak nikad se nije žalila.

– Bila je jako vezana za njih i teško je podnela sve to. Prošle godine posle sahrane mog muža, sedele smo i pričale u kolima. Na moj komentar da sam ja sledeća, odgovorila mi je – nisi ti, ja sam – priča Jelenina strina.

Mlada pevačica nije govorila porodici da li ima bilo kakvih problema u braku. Naizgled je sve bilo kako treba… Zoran i Jelena su se upoznali kada je ona imala 17 godina, a venčali su se 2010.