POSAO “NA KLIK” OD VAS: Način da ZARADITE PREKO INTERNETA koji zaista radi, čak i u Srbiji

Internet svet nudi brojne mogućnosti kako da zaradite novac. Osim toga, pružaju vam se šanse da radite posao koji volite, da budete samostalni bez šefa. Mnogo ljudi je pokrenulo veb sajt, portal ili blog kako bi poboljšali biznis i imali dobre prihode. Ako spadate u ovu grupu ljudi, sigurno razmišljate o najefikasnijim načinima zarade. Priznajte da nije lako jer treba vremena publici da primeti vaš sajt ili blog.

Kompjuter
Pixabay.com

Da li biste povećali posećenost sajta? Kako da više zaradite bez mnogo rada i ulaganja? Jednostavno postavite reklame oglašivača na svoj sajt. Možete da dosta profitirate od klikova posetilaca na oglase. Naravno, ako su oglasi atraktivni i nenametljivi, ne iritiraju publiku.

Međutim, danas publika retko klikne na banere jer ih smatra gubljenjem vremena. Koristi AdBlock da se reši reklama koje prekrivaju deo sadržaja i ometaju pažnju. Kako onda da zaradite ako posetioci izbegavaju oglase? Može da se desi da vam se više ne vrate upravo zbog nametljivih banera.

Nativno oglašavanje je najbolja strategija

Upravo zbog mnogih problema publike sa banerima nastaje nativno oglašavanje. To je nova vrsta marketinga koja nudi drugačije i efikasne trikove za osvajanje potencijalnih potrošača. Postaje sve više popularno jer sasvim spontano povezuje publiku sa brendom, što doprinosi većim prihodima i uspehu na tržištu. Nativni oglasi deluju tako što se uklapaju u prirodno u veb okruženje, odnosno liče na sadržaj sajta bez iskakanja ili isticanja.

Najvažniji razlog zašto da se odlučite za nativne reklame jeste što im posetioci ne mogu odoleti. Jedan od osnovnih principa je da se nativni oglasi prilagođavaju potrebama i interesovanjima ciljne publike. To znači da nude sadržaj koji korisnike zanima i žele da čitaju. Imaju kreativne vizuelne elemente uklopljene sa zabavnim i informativnim sadržajem, koji je vredan za posetioce na sajtu.

Nativne reklame šalju korisne poruke brenda i daju rešenje za životne probleme i izazove ciljne publike. Zato se na njih više klikće jer nisu gubljenje vremena. Tako možete da puno zaradite od sajta u najkraćem roku.

Lako i brzo do nativnih oglasa na veb sajtu

Srećom, ne morate da se mučite u kreiranju nativnih reklama. Time se bave oglašivači, dok vi samo treba da budete izdavač i ponudite oglasni prostor na sajtu. Sigurno ste čuli za Google AdSense. Ova mreža nudi 68% zarade od klikova na oglase. Ako želite veće prihode, registrujte se na platformu Native Media koja vam daje čak 80% ukupne zarade od klikova. Kao partner Native Medie dobijate kvalitetne nativne reklame sa zanimljivim i atraktivnim sadržajem.

Veoma lako i brzo ostvarujete ciljeve. Najpre poboljšavate sadržaj i izgled veb sajta preko nativnih oglasa. Zatim, dobijate veći saobraćaj, više vernih pratilaca i preporuka. Vaša publika će kliktati na reklame i rado će vam se vraćati, jer cenite njeno vreme i potrebe. Imaćete odličnu zaradu, tako da ćete biti zahvalni nativnom oglašavanju. Bićete drugačiji i prepoznatljivi u odnosu na konkurenciju

Mislite na budućnost veb sajta

Baneri ili nativni oglasi? Donesite najbolju odluku za veb sajt. Odredite ciljeve, fokusirajte se na njih i verujte u sebe. Sajt je u vašim rukama, upravljate njegovim elementima i odlučujete o njegovoj sudbini. Mislite na njegovu budućnost koja će uticati na vaše planove i ciljeve. Ako stavite nativne reklame, očekujte uspešne rezultate. Ne morate da tražite dodatne prihode kada možete da ostvarite najbolji profit od sajta.