POSLE GODINA NAGAĐANJA, KONAČNO POTVRĐENO: Pogledajte kako izgleda PUTINOVA ĆERKA! (FOTO)

Vladimir Putin
Kremlin.ru

Nakon nekoliko godina nagađanja konačno je potvrđeno. Jekatrina Tihonove, plavokosa plesačica rokenrola, ćerka je predsednika Rusije Vladimir Putina, potvrđeno je iz Svetske rokenrol konfederacije (WRRC).

 

Manfred Mohab, potpresednik Svetske rokenrol konfedracije (WRRC) na pitanje “Rojtersa” da li je Tihonova ćerka Vladimir Putina odgovorio: “Da, poznajem je”. Kada mu je drugi put postavljeno isto pitanje, kratko je odgovorio “Da”.

 
Tihonova, kao ni Kremlj, nisu odgovorili na pitanje Rojtersa.

Andrej Akimov, zamenik predsednika borda direktora “Gasprombanka” izjavio je 2015. godine da Tihonova jeste Putinova ćerka, ali je kasnije to demantovao. “Rojters” je tada potvrdio saznanja iz dva nezavisna izvora koja su želela da ostanu anonimna. Nakon što je agencija objavila svoja saznanja, iz “Gasprombanke” je rečeno da je Akimov bio “zbunjen i iznenađen” pitanjima i da je nije iznosio takve tvrdnje.

Poznato je da Putin, bivši KGB oficir, svoj privatan život, uključujući i dve ćerke Jekaterinu i Mariju, drži podalje od javnosti. Iako se već dugo nagađa Jekatarinin identitet ni ona sama, ni predstavnici Kremlja nikada nisu želeli to da potvrde. Mohab je prvi zvaničnik nakon Akimova koje je javno potvrdio da je reč o ćerki prvog čoveka Rusije.

Tikhonova, koja koristi prezime svoje bake, vodi projekte koji se finansiraju na državnom nivou na Moskovskom državnom univerzitetu i potpredsednik je WRRC-a.

Putinova ćerka ima 31 godinu. Udata je za Kirila Šamalova, sina jednog od Putinovih najbližih prijatelja. Šamalov je od ženidbe zaradio najmanje milijardu dolara u trgovini sa najvećeom ruskom petrohemijskom komapanijom.