Vučić je novinarima u Predsedništvu Srbije rekao da su organizatori posle protesta imali i do 30 – 40 odsto manje snage, odnosno podrške na izborima.

“Zato što nije snaga ta koja dolazi zbog decibela nečijeg glasa, već snage programa, plana, energije, rada i onoga što činite za vašu zemlju”, kazao je on.

Vučić je dodao da na protestu koji će biti održan večeras u 18 sati ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu neće biti vidljivo prisustvo policije.

DANAS NOVI PROTEST: Isto mesto, isto vreme, isti zahtevi, ali i DVA NOVA GOVORNIKA

“Neću da dozvolim one igrice koje oni igraju po belom svetu, kao nose cvet našim policajcima, pa vi ste kao na našoj strani. E ovde nema policajaca, izvoli šetaj koliko hoćeš, radi šta god hoćeš, osim što ne smeš da činiš nasilje nigde, ni nad kim, ni na jednom objektu”, kazao je Vučić.

On je kazao da su parole protiv njega demokratija, a da je zadovoljan što vidi da to narod prepoznaje na izborima i po istraživanjima.

Protesti protiv političkog nasilja održani su 8. i 15. decembra u Beogradu pod parolama “Stop krvavim košuljama” i “1 od 5 miliona”.loading...