Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata i u donjem Podubnavlju sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od -2 do 8°C, maksimalna dnevna od 15 do 20°C.

U Timočkoj Krajini biće tmurno, maglovito i hladnije, maksimalna temperatura od 7 do 9°C. U toku noći sa severa Srbije očekuje se prolazno naoblačenje, a vetar će biti u skretanju na severozapadni, piše Weather2Umbrella.

U Beogradu u utorak sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 18°C. U toku večeri i noći prolazno naoblačenje, a vetar u skretanju na severozapadni.

U Srbiji u sredu na severu suvo, u ostalim predelima promenlivo oblačno, tek ponegde sa slabom kišom. Biće hladnije. Od četvrtka sledi dalji pad temperature, a do kraja sedmice biće suvo i prohladno.

U toku vikenda ujutro se u većini predela očekuje slab mraz, tokom dana prohladno, maksimalna temperatura biće uglavnom oko 10°C.

Do kraja sedmice u Beogradu suvo, a očekuje se i postepeni pad temperature. Za vikend prohladno, uz slab mraz tokom jutra, dok će tokom dana maksimalna temperatura biti do 10°C.loading...