POSLEDNJI TRENUCI UBIJENE AMERIKANKE: Evo šta je izjavila dok je išla ka Kongresu (VIDEO)

Amerikanka Ešli Bebit, Trampova pristalica i ratna veteranka, upucana je na protestima u Vašingtonu, a danas je objavljen snimak njenih poslednjih trenutaka života dok je koračala ka zgradi Kongresa.

printscreen/youtube.com/nzherald.co.nz

Ešli Bebit, 35-godišnja žena koju je policija u sredu ubila prilikom nasilnog ulaska pristalica Donalda Trampa na zgradu Kongresa u Vašingtonu objavila je pre tragedije na Fejsbuku snimak na kojem se može videti kako ide prema zgradi Kongresa i govori da je deo rulje.

– Hodamo prema Kapitolu. Danas se ovde okupilo otprilike tri miliona ljudi. Uprkos tome što vam mediji govore, cipele i čizme govore suprotno. Ovde je more crveno-belo-plavog, patriota i Trampovih. Bilo je čudesno čuti predsednika kako govori. Sada hodamo prema Kongresu. Više od tri miliona ljudi. Bog blagoslovio Ameriku, patrioti – rekla je Bebit, veteranka američkog ratnog vazduhoplovstva.

Svi su videli momenat kada je Ešli Bebit upucana nakon što je ogrnuta u američku zastavu skočila na prozor i pokušala da uđe u zgradu Kongresa. Ona je potom prebačena u bolnicu gde je kasnije preminula.

Policajac koji je ispalio hitac trenutno je na odsustvu, a slučaj se istražuje.

Ešli Babit je jedna od četiri osobe koje su izgubile život u sklopu juriša na Kongres.