POTPUNI OBRT: Evo šta se krije iza brutalne osvete Beograđanke koja je oblepila grad plakatima o bivšem (FOTO)

oglas
Twitter/@palibrate

Nakon što je pre nekoliko dana u Beogradu osvanuo plakat na kome je momak javno kritikovan zbog prevare, stiže i izvinjenje devojaka, koje su taj plakat okačile.

Njegova fotografija je stajala na plakatu uz njegove lične podatke. Kako je tada pisalo devojke je trebalo da se “paze manijaka”. Čak je stajalo da “ko ga primeti može slobodno da ga pljune, totalno je bezopasan, jedino što zna da radi jeste plakanje”.

Međutim, sve je bila samo podla igra dve devojke, koje su se zbog toga javno izvinile dečku i njegovoj devojci.

“Mi smo devojke koje su smestile ovom dečku. U pitanju je bila interna šala koja je otišla predaleko i ovim putem mu se javno izvinjavamo. Htele smo da nas primeti, pošto nam se svideo, a nije obraćao pažnju na nas. Bile smo opsednute njim, pa smo saznale sve njegove podatke i odlučile da mu se osvetimo. Shvatile smo odmah da smo pogrešile”, napisale su one u izvinjenju uz napomenu da nisu želele da sve ode tako daleko.

“Mnogo smo povredile i tog dečka i njegovu devojku koja zaista nema nikakve veze sa ovom našom glupošću”, objasnile su one uz poziv devojkama da vode računa šta rade.loading...