Kako saznaje “Blic”, kuća u kojoj je pronađen Zolnajić pripada bivšoj svekrvi njegove sestre, i nalazi se u istom naselju gde je on živeo sa suprugom.

Ranjenog Zolnajića u podrumu kuće našao je njegov zet, a povređeni čovek podlegao je povredama u bolnici. Isti čovek je našao i Svetlanino telo, i to u obližnjem voćnjaku.

Za sada ne se zna kada je žena ubijena, niti da li se to desilo na mestu na kom je telo nađeno.

Podsetimo, Dragan je nestao četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Njih dvoje su živeli sami u porodičnoj kući u naselju Aleksandrovu.

Registar nestalih lica Srbije

Kako je “Blic” već pisao, sve je počelo 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan shvatio da je Svetlana nestala. Nakon tri dana nestao je i Dragan, a poslednji put viđen je 20. novembra u prepodnevnim satima.

– Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži – rekla je za “Blic” pre nekoliko dana Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

On je od zeta pozajmio automobil, a vozilo je pronađeno u selu četiri dana nakon prijavljivanja njegovog nestanka, 24. novembra, na oko 500 metara od njegove kuće, iza zabavišta. Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena.loading...