POTRAGA ZA MILJANOM I DALJE TRAJE: Policija na novom tragu – snimak iz prodavnice menja sve?

Milijana je nestala u noći između 12. i 13. januara, rekla je Slađana za TV Pink.

policija
Pixabay.com

Slađana Milinković iz Aranđelovca, ćerka Milijane (63) koja je nestala pre više od mesec dana, zamolila je sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenoj majci, da to i prijave.

Milijana je nestala u noći između 12. i 13. januara, rekla je Slađana za TV Pink.

– Ona je oko 22 sata izašla iz kuće, krenula u šetnju, tačnije u prodavnicu da kupi cigarete, i negde oko ponoći njoj se gubi svaki trag i to u prvom selu izvan grada, u selu Bukovik. Od tada ništa nismo saznali o njoj – priča Slađana.

Ističe i da su dobili snimak kretanja njene majke.

Zahvaljujući vlasniku lokalne prodavnice koji nam je dao privatni snimak, mi smo videli njeno poslednje kretanje. Od tada nemamo nikakvu informaciju.

Inače, Slađana je i za Kurir TV izjavila da porodica za majkom, koja je zdrava i stabilna, bezuspešno traga već mesec dana.

 Ova lokacija je pretražena, ja sam sigurna da ona nije tu. Niko nam se nije javio, niko ništa nije video te noći. Ona može biti bilo gde, u bilo kom gradu. Molimo ljude ako je vide da nam se obavezno jave, prvoj policijskoj stanici – kaže Slašana Milinković.

Podsetimo, Milijana Milinković iz Aranđelovca nestala je u noći između 12. i 13. januara u selu Bukovik, opština Aranđelovac. Na sebi je imala teget jaknu, dugu zimsku, crne čizme, nije dementna osoba.