Potresna ispovest devojčice koja se prostituisala sa 9 godina: MAJKA ME JE PRODALA ZA HEROIN (VIDEO)

Depresija
Pixabay.com

Ekipa američke televizije Skaj Njuz snimila je tajnu policijsku operaciju razbijanja lanca dečje prostitucije.

 

“Sve je počelo kada sam imala 9 godina. Majka me je prodavala kako bi zauzvrat dobila drogu. Dopuštala je svojim momcima da me siluju kako bi kupovala heroin”, počinje Sendi potresnu ispovest.

Sendi, sada 17-godišnjakinja, završila je školovanje zahvaljujući pomoći policije i skloništa za decu.

"It all started when I was nine, my mum sold me for drugs" - a former child prostitute explains what her life was like

Posted by Sky News on Tuesday, April 5, 2016

“Mnogo devojčica ulazi u prostituciju, jer je to najlakši i najbrži način da se dođe do novca. Niko ne želi da radi klasičan posao od 9 do 17 kada ovako možete da zaradite mnogo više”, priča ona.

Sendi je napustila svoj dom kao dete, a o njoj se brinula samo ulica. Od detinjstva se borila sa porocima poput alkohola, cigareta i droge, a prostitucijom je nestavila da se bavi zajedno sa drugaricom.

“Počela sam da se bavim prostiucijom, uzimam sve vrste droga sem heroina i kreka, jer su me podsećali na majku i užasno sam ih se plašila. Droge i alkohol su jedini način da savladate takav život. Bila sam sa gomilom muškaraca, ali sam se navikla na to. Bila sam divlja”, nastavlja ona.

Mnoge maloletne prostitutke navučene su na heroin i krek, jer je makroima ovo najlakši način da ih zadrže u poslu.

“Kada nemate porodicu, nemate roditelje, niko ne brine da li ćete se vratiti kući. Niko neće pozvati policijsku stanicu da vidi gde sam i zabrinuti se zašto im je ćerka na ulici”, nastavlja tužnu ispovest.

“Zato se devojčice bave prostitucijom, niko ne brine o nama. Moji roditelji nikada nisu brinuli o meni. Gde sam drugde mogla da odem?” upitala je ona.

Dečija prostitucija u Americi raste poput epidemije, a policija Los Anđelesa preuzela je nove radikalne mere u borbi protiv dečije prostitucije. Oni su našli oglase na internetu i dogovorili da se nađu sa devojčicama u hotelu. Maloletnice nerado prkose svojim makroima, jer posledice po njih mogu biti užasavajuće.

Policajci u drugom najvećem gradu u Americi rekli su da ovim tinejdžerkama pristupaju kao žrtvama, a ne kao prestupnicima, i pružaju im šansu da stvore sebi novi život daleko od ulice.

“Ne postoji dečja prostitucija, one su žrtve. Ovo smatramo operacijom spasavanja i oporavka”, ispričali su operativci policije.