POTRESNA OBJAVA MAJKE UBIJENE DEVOJČICE: “Tužnog srca javljamo svojim rođacima…”

Suzana B, majka trogodišnje devojčice iz Vršca koju je otac Marko B. juče ubio, a zatim izvršio samoubistvo vešanjem, objavila je na društvenim mrežama fotografiju čitulje koju je porodica dala svojoj ćerki.

Hronika
Dnevno.rs

„Tužnog srca javljamo svojim rođacima, prijateljima i poznanicima da je naša mila i draga P. B. preminula dana 4. oktobra 2022. godine u svojoj trećoj godini. Sahrana će se obaviti 6. oktobra u Vršcu u 16.00 časova. Laka joj zemlja“, navedeno je na čitulji objavljenoj na Fejsbuku Suzane B.

Poznanici i prijatelji Suzane B. ostavili su više od 20 komenara na ovoj objavi, izjavljujući Suzani saučešće zbog tragedije koja ju je zadesila.

„Neka Petru anđeli čuvaju, a neka tebi i tvojim bližnjima Bog podari snage da izdržite“, naveli su, kao i: Draga moja Suzo primi moje najiskrenije saučešće. Ostala sam nema…

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se tokom jučerašnjeg dana u stanu koji je Marko iznajmljivao u višespratnici u Ulici Vojnički trg 18. On je udavio svoju ćerku, a zatim se obesio.

Kako je portal Nova.rs saznalo, Marko B. bio je prijavljivan za nasilje u porodici, a kako saznajemo sudski postupak je okončan nedavno – 27. septembra kada je kažnjen na uslovnu osudu. Njemu je bila izrečena mera zabrane prislaska žrtvi, Suzani B. Marko B. je tada osuđen na uslovno godinu dana.

TRAGEDIJA KAKVU VRŠAC NE PAMTI: Otac ubio dvogodišnju ćerkicu na dan kada je dobio starateljstvo?!