POTVRĐENE NAJSTRAŠNIJE SUMNJE: Evo šta je pronađeno na Belivukovoj mašini za mlevenje mesa

Ministar Vulin potvrdio slutnje...

Printscreen Youtube/MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana – istakao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, ova “ubilačka grupa” ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Podsetimo, u vikendici klana Velje Nevolje u Ritopeku pronađena je mašina za mlevenje mesa, sakrivena u tajnoj sobi, a ona je poslata na veštačenje bioloških tragova kako bi se utvrdilo da li je korišćena nakon likvidacija žrtava.

Stručna javnost saglasna je da se ovakav način “uklanjanja tragova” retko sreće u kriminalu, ali da je na našem podneblju već viđen.