U požaru koji se jutros oko sedam sati dogodio u zgradi na Vidikovačkom vencu broj 100, lakše je povređen muškarac koji se nagutao dima, rekla je portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

 

Prema prvim informacijama, muškarac se nagutao dima. Ekipe su još na terenu i pregledaju celu porodicu, ali neće nikoga da voze u bolnicu, jer niko nije ozbiljnije povređen – rekla je Nada Macura za “Blic”.

Vatrogasne ekipe još su na terenu i gase vatru. Kako nezvanično saznajemo, požar u stanu je izbio kada se zapalila veš mašina.

U Beogradu su noćas povređene još četiri osobe.

Vlasnik automobila, koji se zapalio noćas oko jedan sat posle ponoći na Autokomandi, zadobio je lakše opekekotine po rukama, pa je prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 00.34 časova u ulici Vojvode Milenka, kod broja 48, lakše su povređena dva muškarca, starosti od 29 i 39 godina, kao i jedna žena (53), i prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 89 puta, od kojih sedam na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je bilo samo lakše povredjenih, a Hitna pomoć je intervenisala 118 puta, od kojih 29 na javnom mestu, dodala je Macura.