POZNATI SRPSKI ADVOKAT: “Brajan Volš me podseća na Zorana Marjanovića!” EVO ZAŠTO…

Može li Brajan Volš da bude osuđen ako se telo njegove supruge ne pronađe? Na ovo pitanje i još neka u emisiji „Uranak“ na K1 televiziji odgovorao je advokat Borivoje Borović.

Twitter

Advokat Borivoje Borović bio je veoma uzdržan kada je ovaj slučaj u pitanju, jer kaže da ima mnogo nelogičnosti.

– Ima mnogo nepoznatih stvari. Prvo upada u oči da je Brajan Volš bio psihijatrijski slučaj, a drugo da je bio u kućnom pritvoru zbog finansijskih malverzacija. Palo mi je na pamet da može da bude reč i o fingiranom ubistvu kako bi rešili finansijske probleme. Policija i dalje nije potvrdila da je u podrumu kuće pronađena Anina krv. Ukoliko prikupljeni dokazi budu pokazali da je on počinilac, Brajan Volš može biti procesuiran i na psihijatrijsko lečenje i na taj način izbeći zatvorsku kaznu.

Na pitanje Jovane Joksimović šta bi mogao da bude motiv ubistva, Borivoje Borović kazao je:

– Ljubomora, ubistvo iz strasti… U ovom slučaju ne mora da znači da ukoliko nema tela – nema dela. Oni ipak imaju istragu od samog početka i pojedine dokaze, a u ovom slučaju njegova odbrana može da bude presudna ukoliko se dokaže da je umesto slatkiša deci kupovao materijal kako bi uklonio telo što je pretraživao na internetu – rekao je advokat Borović i nastavio:

– Trebalo je temeljnije ispitati prijatelja koji je sa njima slavio Novu godinu. Veoma je sve maglovito, ali je policija brzo sakupila dovoljan broj dokaza i stvar će biti veoma „živa“ kada bude održano prvo ročište – kazao je Borović u „Uranku“.

Kao mogući motiv ubistva spominje se i to da je Ana nekoliko dana pre nestanka poslala majci veoma misterioznu poruku u kojoj se žalila na njen odnos sa Brajanom, koji je, kako je navela u poruci, bio veoma „zategnut“ zbog dece koju je želela da povede sa sobom u Vašington.

– Htela je da se razvede i odvede decu van grada. On je kao bolestan čovek to hteo da spreči­. Onda sve može da se uklopi sa njegovom pretragom o ubistvu i uklanjanju tela. On je sigurno bolestan čovek – dodao je advokat Borivoje Borović.

Borivoje Borović uporedio je Brajana Volša sa Zoranom Marjanovićem:

– Brajan Volš me podseća na Zorana Marjanovića. To odsustvo empatije i ta hladnoća pokazuje da se radi o sličnim karakterima – zaključio je advokat Borović u „Uranku“.

SRPSKA NOVINARKA SE VRATILA IZ AMERIKE I OTKRILA: Evo šta se sada dešava sa decom Ane Volš