POZNATO STANJE POLITIČARA: Rasima Ljajića prebacili u Klinički centar Srbije

Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu.

Foto: screenshot/youtube.com/SDP Srbije

Rasim Ljajić stigalo je iz Kliničkog centra Niš u Beograd gde će biti smešten na odeljenje grudne hirurgije KCS.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ljajićeva supruga je tražila da bude prebačen u Beograd, kako bi bio bliže porodici, a lekari su se složili sa zahtevom porodice.

Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu, prima lekove protiv bolova i pratimo ga, rekao je danas direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Lajić je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju kada je poginuo predsednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić koji je upravljao automobilom koji je izleteo sa auto-puta.

Aleksinačko osnovno javno tužilaštvo ranije je saopštilo da je do saobraćajne nezgode došlo oko 8.50 u saobraćajnoj traci iz smera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo “škoda superb kvatro” gde je Ljajić bio na mestu suvozača sletelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Navodi se da je zamenik javnog tužioca Janko Dinić nakon izvršenog uviđaja utvrdio da je vozilom najverovatnije upravljao direktor preduzeća “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić kome je na licu mesta konstatovana smrt, a Ljajić je zadobio teške telesne povrede.