PRAVA JESEN: Od sutra KIŠA I VETAR, a evo kada da očekujete NAJVEĆU PROMENU TEMPERATURE

U Srbiji u nedelju oblačno i osetno hladnije, ponegde povremeno sa slabom kišom, dok se na višim planinama očekuju susnežica i sneg. Više padavina očekuje se na jugu Srbije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 10 do 15°C.

kisa vreme
Petar Marković

U Beogradu u nedelju oblačno i osetno hladnije, a biće uslova i za slabu kišu. Duvaće slab do umeren, pre podne i sredinom dana i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 14°C. 

Na severu Srbije u ponedeljak i utorak u većini predela biće suvo, a u ostalim predelima promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, naročito na jugu, jugozapadu i zapadu Srbije. Maksimalna temperatura od 12°C na jugu do 19°C na severu i zapadu Srbije.

U sredu i četvrtak u većem delu Srbije umereno do potpuno oblačno sa kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura u sredu od 12 do 17°C, a u četvrtak od relativno hladno, maksimalna temperatura od 8 do 12°C. U sredu će duvati jak severozapadni vetar.

U Beogradu u ponedeljak i utorak uglavnom suvo sa sunčanim intervalima, maksimalna temperatura do 17°C. U sredu biće uslova za slabu kišu, maksimalna temperatura do 15°C. U četvrtak relativno hladno, temperatura do 11°C. U sredu će duvati jak severozapadni vetar.