Pravo mesto za trudnice i sve malde roditelje: Danas posetite panel “Mamin san” na Novom Beogradu

Mamin san
Promo

Panel “Mamin san” u organizaciji udruženja “Mamin san” odrzaće se danas u 17 časova u Sali 1, opštine Novi Beograd.

 

Panel će trajati četiri sata, otvoriće ga svojim predavanjem  ginekolog dr Ivan Bojović  koji budućim roditeljima kroz jednu lepu i pitku temu pokušati da na pravi način objasni sve o trudnoći i porođaju kao uvodu u roditeljstvo- najlpšoj životnoj ulozi svakog pojedinca.

Nakon doktora Ivana Bojovića prisutne trudnice i stručna javnost moćiće da kroz predvanje kompanije „Seracell“ dobiju informaciju iz prve ruke zašto bi svaki roditelj trebalo da sačuva matične ćelije, na koji način se one čuvaju i kakva je procedura kada dođe taj trenutak da su nam matične ćelije potrebne.

Predavnje o matičnim ćelijam održaće dr Srđan Matović.

Završno predavanje na Panelu „Mamin san“ rezervisano je za Dr Mariju Barać koja će prezentovati  temu „Inteligencija dece –NTC učenje“. Za one koji se nikada nisu susreli sa NTC kao sistemom učenja neophodno je reći da je njegov cilj zapravo da stimuliše mentalni razvoj dece na jedan potpuno drugačiji način.

Panel „Mamin san“ otvoriće osnivač udruženja Danka Todorović,  a nakon nje pozdravni govor održaće doktorka Aleksandra Ognjanović, ispred Sekretarijata za zdravstvo.

Za sve trudnice obezbeđeni su i posebni pokloni, a u okviru sajma upriličen je sajam zdravlja.

Panel „Mamin san“ podržale su: Seracell matične ćelije, Vedra international, Sodimed i studenti „Više medicinske škole“.