Pre 30 godina izgubio je pamćenje i otišao od kuće, a onda se ODJEDNOM SETIO SVOG IMENA

Edgar
North America Missing Person.org

Izgubio je pamćenje nakon udarca u glavu i 30 godina nije znao ko je.

 

Foto: nampn.org

Edgar Latilup 50-godišnji je Kanađanin koji je nakon 30 godina rešio vlastiti slučaj nestanka. Naime, pre tri decenije Edgar je zbog udarca u glavu izgubio sećanje, a tek 30 godina kasnije setio se svog imena.

Celi taj period njegova porodica verovala je kako je ubijen ili je počinio samoubistvo jer nisu pronašli nikakve tragove o njemu otkako je napustio porodičnu kuću u Ontariju 1986. godine.

Devojčica se požalila na bol u uhu, a ono što su joj doktori pronašli ZGADIĆE VAM ŽIVOT (VIDEO)

Sve vreme živeo je 120 kilometara dalje od svoje kuće. Lokalna policija kaže kako je to najduži period koji je prošao od nestanka osobe do otkrivanja njenog identiteta koji su imali dosad.

Edgar je osoba s posebnim potrebama koja funkcioniše na nivou deteta. Međutim, to nije razlog zašto se tek sad setio svog identiteta.

POBESNELI SLON: Kada mu je ženku preoteo drugi mužjak, krenuo je u žestoku osvetu

Naime, sve mu se vratilo dok je ležao u bolnici nakon pokušaja samoubistva, a nova trauma verovatno je izazvala vraćanje potisnutog sećanja, pišu strani mediji.

Nakon toga je socijalnom radniku rekao kako se setio imena. Napravljena je DNA analiza koja je takođe pokazala da je on Edgar. Kad izađe iz bolnice, Latilup bi se trebao ponovo vratiti svojoj majci i porodici.