Pre godinu dana DAČIĆ I PALMA NA MOTORU su bili hit na internetu, a evo kako su se SADA POJAVILI U PARALIJI (FOTO)

Palma i Dačić
Printscreen Facebook/Neguj mo srbski jezik

Fotografija Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme na motoru iz Paralije, danas je već internet klasik. Dvojica srpskih političara rešila su da legendarni kadar repriziraju.

Šef srpske diplomatije i Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i njegov koalicioni partner i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ponovo su zajedno u grčkom letovalištu Paraliji.

Tom prilikom, slično kao i prošle godine, Dačić i Palma su se na motoru provozali centrom turističkog mesta izazvavši pažnju naših turista, ali i ponovo postavši pravi hit na internetu.

Fotografija ove njihove vožnje munjevito se proširila društvenim mrežama a, kako je skoro identična prošlogodišnjoj (osim poze na motoru, i Dačić i Palma su jako slično obučeni) mnogi korisnici su zaigrali “pronađi razliku” napravivši od čitave situacije jednu veliku šalu.

 

Dačić i Palma su u Grčku stigli povodom zatvaranja sezone rada Kancelarije Jedinstvene Srbije koja preko leta pruža pomoć našim turistima, a sa njima je i ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić.