Marija Lukić, njegova bivša sekretarica, čiji je slučaj jedini za sada završio na sudu, rekla je za N1 da je to tek početak i da pored toga mora da snosi i krivičnu odgovornost.

Predsednik opštine Brus potvrdio je da podnosi ostavku na funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako navodi, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke (SNS), “koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS-a”, prenosi N1.

Jeličić u otvorenom pismu javnosti, navodi da se na taj način obraća zbog hajke koja je orkestrirano organizovana u poslednjih godinu dana.

Podseća, takođe, da je pet puta izabran za predsednika opštine Brus “na svoje ime Milutin Jeličić – Jutka”, na listi sa ljudima koje je isključivo on birao.

– Nisam ja Dragan Ðilas koji tuče žene i njihove roditelje, niti sam njegov blizak saradnik poznat po nasilju nad ženama i pozivanju na njihovo silovanje. Opozicija ovo isključivo koristi da nepavedno oljaga ime predsednika RS i Srpske napredne stranke. Svoju pravdu i istinu dokazaću na sudu – naveo je Jeličić i naglasio da se, do okončanja procesa koji se vodi protiv njega, neće više obraćati javnosti.

Pre nekoliko je dana u Brusu isključen televizijski signal tokom emitovanja emisije Prve TV čija je gošća bila Jeličićeva bivša sekretarica Marija Lukić.