Predsednik opštine Brus PODNEO OSTAVKU: Jutka NAPISAO OTVORENO PISMO i obratio se javnosti

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka koga je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, podneo je juče ostavku.

Printscreen

Marija Lukić, njegova bivša sekretarica, čiji je slučaj jedini za sada završio na sudu, rekla je za N1 da je to tek početak i da pored toga mora da snosi i krivičnu odgovornost.

Predsednik opštine Brus potvrdio je da podnosi ostavku na funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako navodi, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke (SNS), “koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS-a”, prenosi N1.

Jeličić u otvorenom pismu javnosti, navodi da se na taj način obraća zbog hajke koja je orkestrirano organizovana u poslednjih godinu dana.

Podseća, takođe, da je pet puta izabran za predsednika opštine Brus “na svoje ime Milutin Jeličić – Jutka”, na listi sa ljudima koje je isključivo on birao.

– Nisam ja Dragan Ðilas koji tuče žene i njihove roditelje, niti sam njegov blizak saradnik poznat po nasilju nad ženama i pozivanju na njihovo silovanje. Opozicija ovo isključivo koristi da nepavedno oljaga ime predsednika RS i Srpske napredne stranke. Svoju pravdu i istinu dokazaću na sudu – naveo je Jeličić i naglasio da se, do okončanja procesa koji se vodi protiv njega, neće više obraćati javnosti.

Pre nekoliko je dana u Brusu isključen televizijski signal tokom emitovanja emisije Prve TV čija je gošća bila Jeličićeva bivša sekretarica Marija Lukić.loading...