PREDSEDNIK PONOVO BRUCOŠ: Vučićeve FOTOGRAFIJE SA FAKULTETA preplavile internet (FOTO)

Visoka sportska i zdravstvena škola strukovnih studija u Beogradu početkom oktobra organizovala je svečani prijem za novu generaciju studenata kojem je prisustvovao i "najinteresantniji" brucoš ove godine - predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Promo/Visoka sportska i zdravstvena škola

Zbog epidemije virusa COVID–19,prijem je organizovan uz poštovanje propisanih mera zaštite u više termina i u manjim grupama. Svečanom prijemu prisustvovali su studenti tri studijska programa: budući sportski treneri, strukovni fizioteraputi i medicinske sestre.

– Čast mi je i zadovoljstvo da vas pozdravim u ime prisutnih osnivača i vlasnika Škole i da vam zahvalim na ukazanom poverenju i opredeljenju da visoko obrazovanje stičete upravo u Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi strukovnih studija. Istakao bih da nam je posebna čast i ogromno akademsko priznanje to što je među novom generacijom jedan od nekada najboljih studenata Pravnog fakulteta u Beogradu, a danas predsednik Republike Srbije – izjavio je direktor Škole, prof. dr Branko Bošković.

Promo/Visoka sportska i zdravstvena škola

Visoka sportska i zdravstvena škola osnovana je 1997. godine. Osnovali su je ugledni profesori sa Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu. Do sada je diplomiralo više od 3000 sportskih i zdravstvenih stručnjaka, koji su zaposleni kako u Srbiji tako i van granica naše zemlje. Među njima su brojni poznati sportisti.

Promo/Visoka sportska i zdravstvena škola

Inače, Vučić je fotografije sa prijema nove generacije studenata objavio na svom Instagramu.

– Mnogo sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova – napisao je u opisu fotografije.loading...