PREDSTAVA KOJA ĆE RAZNEŽITI I DECU I RODITELJE! “Mali princ” je tu da podseti šta je u životu ZAISTA VAŽNO

"Mali princ" je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. On se povlači u sebe jer ne uspeva da dopre do njih. Ali kada se roditelji konačno zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo.

Promo

Ova razigrana dramatizacija Malog princa – naučiće decu da vredniju prijateljstvo i ljubav – a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koje čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kad odrastemo,a upravo su ti trenutci-male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom Život.
Promo

Za premijeru pozorišna trupa U.R.A. u saradnji sa  “Centrom razvoja životnih vrednosti” niz akcija.

Deo prihoda od karata biće donacija Svratištu. Kupovinom karte za premijeru dobijate 10  posto popusta za predstavu ” Dar”- pozorišne trupe U.R.A.
Karta za premijeru svakom roditelju donosi besplatno uvodno predavanje u Školi roditeljstva u okviru “Centra za razvoj životnih veština”. Tri najbolja dečija rada na temu –
“Da li da odrastem?” dobijaju 3 puta po 2 besplatne karte za premijeru, a imena dobitnika biće objavljena na stranici pozorišne trupe U.R.A.
Pogledajte predstavu, budite deo humanitarne akcije i budite sa svojom decom! Akademija 28, 30. septembar u 16h.


loading...