PREDSTAVLJAO SE KAO VIDOVNJAK: Osuđen pedofil iz Niša zbog zlostavljanja TRI DEVOJČICE

D.M. (55) osuđen je na 15 godina zbog obljube devojčica od 14 i 13 godina i polnog uznemiravanja deteta od 12 godina.

sudjenje
Pixabay.com

D. M. (65) iz Čamurlije kod Niša osuđen je danas u Višem sudu u Nišu na 15 godina zatvora zbog obljube dve maloletnice stare 13 i 14 godina i polnog uznemiravanja jedne dvanaestogodišnje devojčice.

Kako piše „Blic“, D. M. se predstavljao kao vidovnjak, pa je tako dolazio u kontakt sa decom koju su roditelji dovodili radi pomoći u otklanjanju raznih tegoba.Kako dodaju, nema obe noge, koje su mu amputirane zbog bolesti, ali je veštačenjem potvrđeno da su devojčice seksualno zlostavljane.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog interesa maloletnica.

Optuženi je proglašen krivim za dva krivična dela obljuba deteta u produženom trajanju i krivično delo polno uznemiravanje nakon čega mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od 15 godina. U kaznu će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru koji mu je produžen do upućivanja na izdržavanje kazne – rekao je portparol Višeg suda u Nišu Miško Radivojević.

D. M. se, inače, teretio da je zastrašivanjem zloupotrebio maloletnice.

„Devojčicama je govorio da, ako ga ne slušaju i ne rade sve što kaže, da će im umreti roditelji, jer on zna vradžbine kojima to može da učini. Deci bi pričao da ne smeju nikome da govore ništa o tome šta se dešava u njegovoj kući. Klupko je počelo da se odmotava kada se jedna devojčica poverila“, ispričao je ranije izvor, posle hapšenja D. M.

Meštani Čamurlije, nisu imali lepe reči za osuđenog pedofila.

On nije sposoban da te stigne da te juri, ali je navlačio decu pričom. Pretpostavljam da im je gledao u karte ili im je vračao, to su deca, povodljiva. Tako je stupao u kontakt. Nije prvi put da uznemirava decu. Već 20 godina ima slučajeva da uznemirava decu, ali nikome nije stao na žulj, kao sada. Dešavalo se i da muževi odu na posao, a on zove žene telefonom. Ili dobacuje ženama koje prolaze niz ulicu, da im daje pare…“, ispričale su ranije komšije.