PRELETANJE UŽIVO: Niški funkcioner SPS prešao u SNS usred TV emisije

Političari
Printscreen/Youtube

Predsednik Opštinskog odbora SPS na Paliluli Miloš Stojković u televizijskoj emisiji uživo se učlanio u Srpsku naprednu stranku, jer je, kako je rekao, nezadovoljan raspuštanjem Gradskog odbora. U SPS-u to “ne vide kao gubitak”.

 

Stojković, koji je i aktuelni predsednik Skupštine na Paliluli, kaže da podržava rad premijera Aleksandra Vučića, jer je uvek uz narod.

 
Predsednik Opštine Palilula i funkcioner SNS Boban Džunić, koji je u studiju sedeo uz Stojkovića, u jednom momentu je iz sakoa izvukao pristupnicu SNS i olovku i pružio ih Stojkoviću, prenose “Južne vesti”.

– Predsedniče Skupštine evo pristupnica i prikažite svoju prvirženost premijeru i meni kao predstavniku Srpske napredne stranke – rekao je Džunić. Bez imalo kolebanja Stojković je potpisao pristupnicu.

Dosadašnji predsednik Opštinskog odbora SPS Miloš Stojković kaže da je u SNS prešao, jer je Gradski odbor SPS raspušten, a u njemu sada sede, kako kaže, 13 veličanstvenih.

Kaže da je ukazivao na probleme partije na lokalu i Aleksandru Antići i Žarku Obradoviću, visokim funkcionerima SPS, ali da reakcija nije bilo.

Inače, Miloš Stojković je bio član SPS od 1992. godine, a poslednjih 12 i po godina je bio na čelu Opštinskog odbora SPS u Paliluli.

Inače, pored Stojkovića pristupnicu Srpske napredne stranke je nedavno potpisala i većnica SPS iz Opštine Crveni Krst Jelena Kocić.

Socijaliste je pre nekoliko dana napustio i većnik SPS u Panteleju Miodrag Lazarević. On je prešao u Ujedinjenu seljačku stranku, koja je na republičkoj i gradskoj listi u koaliciji sa SNS.