PREOKRET U SLUČAJU: Šok tvrdnje žene koja je ubila penzionera u njegovom stanu

Fatima Z. (39) osumnjičena za ubistvo D. V: (70) u njegovom stanu u beogradskom naselju Vračar, saslušana je danas u Višem tužilaštvu u Begoradu. čaru.

Hronika
Dnevno.rs

Fatima Z. (39) kojoj se na teret stavlja ubistvo D.V. (70) u njegovom stanu u beogradskom naselju Vračara, saslušana je danas u Višem tužilaštvu u Beogradu, gde je priznala krivično delo. Ipak, ona je izjavila da je ubila D. V. u samoodbrani, jer je on navodno hteo da je siluje i pretio joj tom prilikom nožem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da joj odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti. Fatimi Z. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo.

Fatima Z. je navodno je došla kod njega u stan da čisti, a kada je završila on je od nje zahtevao seksualni odnos, što je ona odbila, nakon čega joj je D.V. zapretio nožem. Navodno je uspela da dohvati staklenu flašu kisele vode i razbila mu je o glavu, piše Telegraf.

Nakon toga, ona mu je otela nož i izbola ga. Nakon toga je, nagvodno, oprala nož i stavila ga sa opranim sudovima pored sudopere. Kako je navela na saslušanju, navodno je sa sobom ponela samo 2 mobilna telefona.