PRESEO MU ŠOPING U IKEI: Kupac u jelu od pirinča pronašao odvratno stvorenje (FOTO)

Predstavništvo Ikee u Indiji izvinilo se danas jednom kupcu koji je našao gusenicu u svojom pirinču u prvoj prodavnici švedskog giganta za opremanje kuće upravo otvorenoj u Indiji.

IKEA
pixabay.com

Prodavnica je otvorena prošlog meseca u Hajderabadu. Objekat od 37.000 kvadratnih metara prvi je u seriji od 25 koje švedska grupa planira da otvori u Indiji do 2025. godine.

Abid Mohamad objavio je na Tviteru slike gusenice u svom vegetarijanskom jelu poručenom u petak u restoranu robne kuće Ikea.

Ikea je saopštila da poštuje najstrože propise za bezbednost hrane i uputila izvinjenje kupcu zbog “neprijatnog iskustva”.

– Želimo da ga uverimo kao i ceo svet da ispitujemo taj problem da utvrdimo šta se dogodilo i da ćemo odmah preduzeti mere da to ispravimo – saopštla je Ikea Indija.

Kompnija navodi da ima najstroža uputstva kada je reč o bezbednosti i kvallitetu hrane jer joj je veoma važno zdravlje i bezbednost kupaca.

Indijske vlasti uzele su uzorke jela i o tome obavestili Ikeu i kompaniju osumnjičenu da je pripremala tu hranu.loading...