PRESUDA LUKI LAZUKIĆU: Bivši muž Nataše Bekvalac osuđen zbog nasilja u porodici

Luka Lazukić je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne zbog lakših telesnih povreda nanetih Nataši Bekvalac nakon samo četiri meseca od porođaja.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Instagram.com/bekvalceva

– Luki Lazukiću je izrečena kazna od osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovne. To znači da takvo krivično delo ne može da ponovi u naredne tri godine. Ukoliko bi takvo delo učinio, onda bi uslovna osuda bila opozvana i morao bi da se primeni deo odluke o bezuslovnoj kazni na osam meseci zatovra – objašnjava za “Blic” advokat pevačice Zoran Ateljević.

U prepodnevnim časovima u Beogradu, u Prvom osnovnom sudu održano je ročište na kojem je donešena ova presuda. Završno suđenje trajalo je nekoliko sati, a Luka Lazukić je ostao pri svom iskazu da nije fizički nasrnuo na svoju zakonitu suprugu Natašu Bekvalac.

Suđenje ovim povodom počelo je prošle godine, nekoliko nedelja nakon što je Luka Lazukić u porodičnom domu na Dedinju fizički nasrnuo na pevačicu i naneo joj telesne povrede čemu su posvedočile i fotografije njenog tela pune modrica.

Usledilo je sudsko veštačenje, svedočenje svedoka i ceo sudski proces trajao je godinu dana.

Povodom presude kontaktirali smo pravnog zastupnika Nataše Bekvalac, Zorana Ateljevića koji nam je rekao:

– Zadovoljan sam presudom, moram da kažem da je upravo to bio predlog da se presudi osam meseci zatvora i suštinski sud je to usvojio. Ovim se potvrđuje da je moja stanka pred sudom govorila istinu i da je na njoj izvršeno krivično delo – nasilje u porodici.loading...