PRETUKAO BIVŠU DEVOJKU: Izvukao je na silu iz škole, pa odvezao i mučio u podrumu

Depresija Stres
Pixabay.com

Tražio je od nje da izađe iz škole, a onda...

 

Službenici podgoričkog Centra bezbednosti uhapsili su sugrađanina Radovana Orovića (19) pod sumnjom da je oteo bivšu devojku, a onda je zaključao, tukao i mučio u podrumu svoje porodične kuće u Ulici Zmaj Jovina.

Pretučena devojka je učenica Srednje stručne škole “Sergije Stanić”. Nezvanično, policija je imala saznanja da je došlo do incidenta ispred ove škole u osam sati ujutro, nakon čega su uspeli da identifikuju osumnjičenog.

Orović je, kako se sumnja, zahtevao od nje da izađe ispred škole, što je ona odbijala. Potom joj je pripretio da će ući unutra, sa namerom da je natera da izađe, ali se ona i na tu pretnju oglušila. Orović je onda, kako je prijavljeno policiji, ušao u školu, pronašao i zahtevao da krene sa njim, što je ona u strahu i učinila.

Zatim je naterao da uđe u auto, a onda je odvezao u nepoznatom pravcu. Cela drama u kojoj se nije znalo gde se devojka nalazi trajala je nekoliko sati.

– Za to vreme, Orović je devojku zaključao u podrumu kuće, gde je tukao i primjenjivao druge vidove psihofizičkog mučenja. Kada je posumnjao da mu je policija na tragu, odvezao je do naselja Tuški put i zapretio joj da slučaj ne prijavljuje policiji. Vrlo brzo posle toga policija ga je našla i privela, a u stanicu policije dovedena je zlostavljana devojka, koja je pristala da podnese krivičnu prijavu – kazao je za Devne novine izvor blizak policiji.

Orović je priveden na saslušanje i određen mu je tužilački pritvor do 72 sata.