PRETUKAO GA DO SMRTI: Korisnici Gerontološkog centra u Jagodini se posvađali oko DALJINCA

Televizija
Foter / flash.pro / photo on flickr

Predrag se u nedelju, 15. aprila, posvađao sa Životom Kostićem (70) iz Paraćina oko programa koji će da gledaju na televiziji. Potom je prebačen u Opštu bolnicu u Ćupriji, u kojoj je preminuo 19. aprila.

Jagodinska policija uhapsila je korisnika Gerontološkog centra u Jagodini Predraga S. (52) iz Kraljeva zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje teške telesne povrede usled koje je nastupila smrt.

Predrag se u nedelju, 15. aprila, posvađao sa Životom Kostićem (70) iz Paraćina oko programa koji će da gledaju na televiziji.

Došlo je do žučne svađe tokom koje je Predrag pesnicom udario Životu u predelu lica. Zaposleni su Životu odmah prebacili u jagodinsku bolnicu u kojoj je konstatovano da ima prelom nosnih kostiju.

Tužilac je konstatovao da je zadobio teške telesne povrede. Predrag je potom prebačen u Opštu bolnicu u Ćupriji, u kojoj je preminuo 19. aprila.

Na obdukciji, dan kasnije, utvrđeno je da je smrt nastupila usled krvarenja u mozgu.

Policija je odmah uhapsila Predraga pod sumnjom da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini odredio mu je pritvor do 30 dana. loading...