PREVIRANJA U VLADAJUĆOJ PARTIJI: SNS Rakovica ruši predsednika beogradskih naprednjaka

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Rakovica, nakon održanog sastanka, jednoglasno je izglasao predlog za smenu predsednika Gradskog odbora Nebojše Stefanovića i kompletnog rukovodstva Gradskog odbora SNS Beograd, saopštio je opštinski odbor SNS-a Rakovica.

SNS logo
SNS.org.rs

U saopštenju odbora SNS Rakovica navodi se da je, nakon što su svi rakovički mesni odbori održali sastanke na kojima je konsultovano celokupno članstvo, jednoglasno podržan stav da je neophodna smena predsednika Gradskog odbora SNS Beograd, prenosi “RTS”.

– Opštinski odbor deli ocenu članstva da predsednik Gradskog odbora SNS Beograd Nebojša Stefanović već duže vreme ne obavlja dobro svoju stranačku funkciju i da je usled brojnih afera, a pre svega afere prisluškivanja ugrožena bezbednosti predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice – ističe se u saopštenju.

Naglašavaju da je “Opštinski odbor SNS Rakovica duboko razočaran i lošim radom Nebojše Stefanovića na mestu predsednika Gradskog odbora SNS Beograd”.

– Stefanoviću između ostalog članstvo zamera zapostavljanje rada na terenu, izostavljanje razgovora sa članstvom, lošu komunikaciju sa građanima i neispunjavanje datih obećanja – navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor SNS Rakovica smatra da u novi izborni ciklus Srpska napredna stranka u Beogradu mora da uđe sa novim ljudima koji će, ističu, biti mnogo više posvećeni radu na terenu, komunikaciji sa članstvom, ali pre svega radu sa građanima.

– Ljudi koji su se odrodili od stranke i od građana više ne mogu voditi našu stranku u nove pobede. Zbog svega navedenog, Opštinski odbor SNS Rakovica pokrenuo je, u skladu sa Statutom stranke, smenu Nebojše Stefanovića sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS Beograd kao i celokupnog rukovodstva Gradskog odbora – zaključuje se u saopštenju.