PRIČA ZBOG KOJE ĆETE PLAKATI: Bolesna devojčica čekala je smrt sređena kao princeza

Devojčica
Instagram/julianna.yuri

Teško bolesna devojčica smrt je čekala kod kuće, jer leka za njenu bolest nije bilo. Bolovala je od neizlečivog mišićnog poremećaja, a roditelji nisu želeli da zadnje dane provede u bolnici.

 

Iako pred kraj više nije mogla da pomera ruke i noge, 5-godišnja Juliana Juri Snov iz SAD-a nije gubila životnu energiju. Svaki dan je želela biti odevena kao princeza, šljokičasto nalakiranih noktiju, s tijarom na glavi i pretvarati se da organizuje čajanku za prijatelje. Sve oko nje moralo je biti šareno i svetlucavo.

"I'm going to win because I'm a princess" - new post is up and it's all #imagination and #drama.

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on

Pre nekoliko dana je umrla, a skrhkani roditelji odlučili su ispratiti je na poslednji počinak onako kako bi to njoj bilo najdraže – organizovali su čajanku u lokalnoj crkvi.

Today, I'm grateful for a happy girl and a nurse who can do hair 🙂

A photo posted by Michelle Moon (@julianna.yuri) on

Nisu želeli mračan govor, već su crkvu ukrasili šarenim i svetlucavim detaljima s puno ružičaste boje i balona. Svi koji su došli bili su odeveni u šarenu odeću prepunu cvetića. Organzovali su i lakiranje noktiju i ukrašavanje kolačića koje su potom pojeli.

Na jednom stolu bilo je mnoštvo njenih starih igračaka i najdražih lutkica koje su gosti mogli poneti kući za uspomenu na devojčicu. Fotografije s njene poslednje čajanke nisu objavili.