PRIPREMITE SE ZA HLADNO JUTRO: Evo kakvo nas vreme očekuje tokom sutrašnjeg dana

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom, dok se posle podne predvidja postepeni prestanak padavina, prvo na severu i zapadu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Beta

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od nula do četiri, a najviša od četiri do osam stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, dok se posle podne i uveče predviđa postepeni prestanak padavina. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Očekuje se temperatura od oko četiri stepena Celzijusa.

U Srbiji će u utorak biti naoblačenje sa kišom, pre podne prvo na severu Vojvodine, a do kraja dana i tokom noći i u ostalim krajevima, na visokim planinama sa snegom.

Duvaće jak južni i jugozapadni vetar. U sredu će tokom dana na severu biti suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 27. januar:

Nepovolјne biometeorološke prilike za hronično obolele i osetlјive osobe. Poseban oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija mogući su nesanica i razdražlјivost.