PRIVEDEN MOMAK koji je rekao: “Ćale, ovo je za tebe”

Petar Đurić, koji je postao simbol demostracija koje su bile letos u Beogradu i koji je poznat po poviku - "Ćale, ovo je za tebe", nakon što mu je otac preminuo jer nije bilo respiratora za lečenje od koronavirusa, saopštio je na svom Tviter profilu da je uhapšen samo zato što je, kako kaže, podržao čoveka koji je protestovao protiv Aleksandra Vučića.

Printscreen N1

On kaže da je presretnut i praćen jer je podržao čoveka koji se usprotivio Vučiću.

“Praćen sam od kuće i dolaze da me vode u Majke Jevrosime samo zato što sam juče podržao čoveka koji je protestvovao protiv Vučića. Ovo je direktiva, pratio me crni “punto” od Njegoševe. Četvoro me je presrelo i sad me još optužuju da sam bežao. Sad dolaze i inspektori iz Starog Grada, sve su blokirali samo da bi mene uhapsili, jer sam podržao čoveka koji je juče imao onlajn protest protiv predsednika”, rekao je Đurić između ostalog.

Nakon toga se oglasilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova. Oni ističu da su apsolutno neistiniti navodi, koji su se pojavili u pojedinim medijima da je policija pokušala neosnovano da privede Petra Đurića (1989).

Saobraćajna policije je, tokom redovne saobraćajne kontrole, u Beogradu, zaustavila vozilo „opel insignija“, kojim je upravljao Petar Đurić. Utvrđeno je da je vozilu istekla registraciona nalepnica u avgustu ove godine.

Protiv vozača je sačinjen zapisnik o učinjenom saobraćajnom prekršaju, a po Zakonu o bezbednosti saobraćaja automobil je isključen iz saobraćaja.

“Ćale, ovo je za tebe!” Evo KO JE MLADIĆ koji je u uključenju uživo sinoć za 40 SEKUNDI RASPLAKAO SRBIJU (VIDEO)