Prizor šokirao komšije: Devojka pomoću merdevina pobegla kroz prozor (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio šokantan video snimak na kojem je prikazano kako se devojka (18) iz Nevade u Sjedinjenim Američkim Državama penje nazad merdevinama u svoj dom nakon što je pobegla iz sobe u koju je bila zaključana godinu dana, prenosi britanski "Dejli Mejl". Nju su članovi porodice navodno držali zaključanu.

Prozor
storebukkebruse / Foter / CC BY

Tinejdžerka, koja nije identifikovana, je dobijala vrlo malo hrane i morala je nuždu da obavlja u kofi u svojoj kući u severnom Las Vegasu, saopštila je policija. Majka tinejdžerke, Adi Gonzales i baka Marija Pasarin, optužene su za zlostavljanje dece i zatvaranje. Pored njih dve, za ovaj slučaj je optužen i Danijel Omezku.

Vlasti su obaveštene da je tinejdžerka 4. novembra “pokušala da se uz pomoć merdevina vrati nazad u svoju sobu”. Ona se tada vratila iz potrage za hranom i vodom iz komšijskog dvorišta. Komšinica je snimila ovaj događaj, gde se kako se pretpostavlja, zlostavljana tinejdžerka iskrala iz kuće.

Komšinica je za medije rekla da je devojka došla kod njih u dvorište i da je tražila vodu. Žrtva je rekla da je sišla koristeći čaršave i povezujući odeću. Na kraju je počela da pije vodu iz creva u dvorištu. Komšinica je rekla tinejdžerki da će joj dati da zove policiju, ali je ona odbila rekavši “da joj niko neće verovati“.

Druga komšinica je pitala da li joj je potrebna pomoć, ali je žrtva samo pokazala na merdevine da mogla da se vrati nazad u svoju sobu. Kada je policija stigla oko 15.30, zatekla je devojku na prozoru na drugom spratu kuće. Gonzales, tinejdžerkina majka, pokušala je da spreči policiju da uđe i rekla je da će sama proveriti svoje dete. Jedan policajac je rekao da je devojka bila zaključana.