PROFESOROVE REČI OBIŠLE PLANETU: “Upucan sam, imam kovid, razvodim se”

Prvo obaveštenje podeljeno je 132.500 puta i dobilo je 814.000 lajkova, a izazvalo je brojne reakcije.

Fakultet
Pixabay.com

Obaveštenje koje je navodno jedan profesor poslao svojim studentima kako bi ih obavestio da odlaže ispit postalo je viralno zbog bizarnih razloga koje je naveo.

– Nažalost, moraću da odložim ispit i otkažem predavanje u četvrtak. Upucan sam i završio sam na Hitnoj. Takođe sam dobio kovid i usred sam razvoda. Konsultacije s mojim asistentom su i dalje od 11 do 12 u ponedeljak i sredu. Ako budem živ, ispit će se održati idućeg ponedeljka – napisao je u objavi koja je odmah počela da se deli na društvenim mrežama.

Na internetu se ubrzo pojavio i profesorov sledeći imejl.

– Čini se da je moj poslednji imejl postao viralan. Hvala vam na obaveštenju. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi kovida. Ispit se i dalje održava u ponedeljak. Za razliku od moje žene, od vas očekujem da ne varate. Srećno svima – stoji u objavi.

Prvo obaveštenje podeljeno je 132.500 puta i dobilo je 814.000 lajkova, a izazvalo je brojne reakcije.

Dok su neki komentarisali da je profesor neprofesionalan, jer deli svoje lične probleme sa studentima, drugi su ga branili, a treći su tvrdili da dotični profesor ne postoji i da se radi o lažnoj objavi.loading...