PROGNOZA DO KRAJA NEDELJE: Danas PONOVO KIŠA, a stiže i prava zima

Do jutra samo ponegde će biti slabe kiše. Jače naoblačenje sutra pre podne zahvatiće zapad i jugozapad Srbije, a do kraja dana i ostale predele donoseći ponovo kišu. Još sutra relativno toplo, ujutru od 5 , najviša dnevna do 21 stepen.

Oblačno
Dnevno.rs/Petar Marković

Ujutro umereno oblačno i u većini krajeva suvo. Jače naoblačenje sa zapada i jugozapada do kraja dana proširiće se na celu zemlju uslovljavajući mestimično kišu, a moguća je kratkotrajno i pojava pljuskova. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, na planinama i u košavskom području povremeno jak. Najniža temperatura od 5 do 11, a najviša od 16 do 21 stepen.

U petak umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 15 do 21 stepen.

Promenljivo oblačno i hladnije biće i u subotu, mestimično sa kišom, uglavnom slabog intenziteta, a na visokim planinama (iznad 1000 metara) je kratkotrajno je moguć sneg. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 12 do 17 stepeni.

U nedelju promenljivo oblačno, u centralnim i južnim krajevima mestimično sa kišom, a na severu uglavnom suvo. Tokom dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 10 do 15 stepeni.loading...