PROGNOZA ZA 31. DECEMBAR: Jutro uz mraz, a evo šta kaže RHMZ – kakvo će biti VREME U NOVOGODIŠNJOJ MOĆI

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem i maglom, a tokom dana se predviđaju duži periodi sunčanog vremena, samo će pre podne u Vojvodini biti umereno i prolazno naoblačenje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Beta

Vetar će biti slab i umeren, jugozapadni, od sredine dana u skretanju na severozapadni, na istoku u pojačanju. Najniža temperatura biće od minus devet do minus četiri, u Negotinskoj Krajini oko minus jedan, a najviša od dva do osam stepeni Celzijusa. 

U Beogradu će posle jutarnjeg slabog i umerenog mraza, sutra biti duži periodi sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, pre podne jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura biće od minus šest do minus četiri, a najviša oko četiri stepena Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima i maglom mestimično. U većini dana biće suvo vreme. Krajem sedmice predviđa se prolazno naoblačenje, mestimično sa snegom. Dnevna temperatura će biti oko prosečnih vrednosti.

U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.