PROGNOZA ZA DO KRAJA NEDELJE: Još danas u plusu, a onda ponovo stiže PRAVA ZIMA

U Srbiji u sredu ujutro oblačno, na severu i istoku ponegde sa susnežicom, snegom i ledenom kišom. Tokom dana u svim predelima razvedravanje, pa će biti i sunčanih intervala.

Zima
Beta

U toku večeri sa juga i jugoistoka naoblačenje. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u Vojvodini vetar uglavnom severni. Minimalna temperatura od -2 do 3°C, maksimalna dnevna od 2°C na severozapadu do 10°C na jugoistoku Srbije. 

U Beogradu u sredu rano ujutro biće uslova za sneg ili ledenu kišu. Tokom dana razvedravanje, pa se očekuju i sunčani intervali, a biće i toplije. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 7°C, piše Weather2Umbrella.

U Srbiji u četvrtak oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U petak oblačno sa susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 0 do 4°C.

U subotu oblačno i hladno sa snegom. Maksimalna temperatura od -3 do 1°C. U nedelju tmurno, hladno i uglavnom suvo. 

U Beogradu u četvrtak i petak oblačno sa susnežicom i snegom, uz formiranje snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura do 2°C. U subotu oblačno i hladno sa snegom, uz dalje povećanje snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura do -2°C. U nedelju tmurno, hladno i suvo.