PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Biće sunca, ali i mnogo PREOKRETA! Naročito se pazite ZA VIKEND

U Srbiji u četvrtak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa maglom, dok se na istoku očekuje nešto više oblačnosti. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo, uz razvoj oblačnosti. Duvaće slab do umeren, tokom dana povremeno i pojačan severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C.

suncokret
pixabay.com

U Srbiji u petak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, uglavnom severozapadni ili promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C.

U Beogradu u petak sunčano i toplo. Vetar slab, uglavnom severozapadni. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C, javlja Weather2Umbrella.

U Srbiji za vikend sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperaura biće od 30 do 34°C. U ponedeljak pre podne sunčano, a posle podne povećanje oblačnosti, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. U toku večeri i noći ka utorku jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U utorak svežije i temperatura u padu, a do kraja dana razvedravanje. U sredu sunčano i toplo.

U Beogradu za vikend sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperaura do 32°C. U ponedeljak pre podne sunčano, a posle podne povećanje oblačnosti. U toku večeri i noći ka utorku jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak svežije i temperatura u padu, a do kraja dana razvedravanje. U sredu sunčano i toplo.