PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Oblačno i kišovito, RHMZ najavio – evo kada da OČEKUJETE SNEG

Oblaci će nas pratiti i danas. Ipak, biće manje padavina nego u utorak, samo se ponegde očekuje slaba kiša. Ujutro temperatura od 3 do 8, tokom dana do 12 stepeni.

Oblačno
Pixabay.com

U Beogradu povremeno sipeća kiša. Temperatura oko 10 stepeni.

U četvrtak kratkotrajno razvedravanje, osim u Timočkoj Krajini gde će se zadržati oblačno i tmurno vreme, ponegde sa sipećom kišom.

U košavskom području duvaće umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša od 11 do 14, u Timočkoj Krajini oko 9 stepeni.

U petak stiže novo naoblačenje sa kišom i padom temperature koje će pre podne zahvatiti severne, posle podne i uveče proširiće se i na ostale predele.

Posle podne u planinskim predelima zapadne i južne Srbije počeće da pada sneg, koji se krajem dana i tokom noći očekuje ponegde i u brdsko-planinskim predelima. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, sredinom dana i posle podne ponegde i jak. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 6 do 10 stepeni.

Oblačno i hladno u subotu, na severu suvo, u ostalim predelima ponegde sa slabima padavinama. U nižim predelima kiša, u brdsko-planinskim sneg. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 3, najviša od 4 do 7 stepeni.loading...