PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Oblačno, suvo, a PONOVO KREĆE I KOŠAVA! Evo kada da je očekujete

Oblačno i u većem delu zemlje suvo. Samo se na istoku i jugu ponegde očekuje slaba kiša, dok bi na visokim planinama moglo biti i slabih snežnih padavina. Ujutro temperatura od nule do 5, tokom dana do 11 stepeni.

Vreme Oblacno
Dnevno.rs

Pretežno oblačno, u većem delu suvo, na jugu, jugoistoku i istoku mestimično kiša, na višim planinama slab sneg. Vetar slab i umeren,uglavnom istočni i jugoistočni, uveče i tokom noći na planinama istočne Srbije povremeno i jak. Najniža temperatura od 0 do 5, najviša od 5 do 11 stepeni.

U subotu pretežno oblačno, u većem delu suvo, na jugu, jugoistoku i istoku mestimično slaba kiša, na višim planinama slab sneg. Vetar slab i umeren, pre podne na planinama istočne Srbije povremeno i jak istočni i jugoistočni, posle podne u slabljenju i skretanju na severni. Najniža temperatura od 0 do 5, najviša od 6 do 10 stepeni.

Pretežno oblačno i u nedelju, mestimično slaba kiša, na višim planinama slab sneg. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 5, najviša od 6 do 8 stepeni.

U narednim danima u malo i umereno oblačno, od srede i malo toplije uz pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području, samo se u petak očekuje prolazno naoblačenje s kišom.