PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Za vikend toplo, početkom naredne nedelje JOŠ GORE

U Srbiji u petak sunčano i veom toplo. Tokom dana ponegde se očekuje razvoj oblačnosti i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima.

Vrućina
Pixabay.com

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Minimalna temperatura od 16 do 21°C, maksimalna dnevna od 30 do 35°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini malo svežije.

U Beogradu u petak sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 33°C.

U Srbiji i narednih dana sunčano. Sredinom dana i posle podne ponegde se očekuje razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima, javlja Weather2Umbrella.

Za vikend temperatura u manjem padu, ali će i dalje biti toplo sa maksimalnom temperaturom od 27 do 33°C. Početkom sledeće sedmice ponovo u većini predela tropski toplo, temperatura do 35°C.

U Beogradu i narednih dana sunčano. Za vikend temperatura u manjem padu, ali će i dalje biti toplo sa maksimalnom temperaturom oko 30°C. Početkom sledeće sedmice ponovo tropski toplo, temperatura do 33°C.