PROGNOZA ZA NAREDNIH SEDAM DANA: Sutra mraz, pa sunce, a evo šta nas TEK ČEKA

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno vreme, sa umerenim mrazom i kratkotrajnom maglom, a tokom dana biće pretežno sunčano, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Zima
Pixabay.com

Na krajnjem zapadu i severozapadu Srbije će se magla i niska oblačnost zadržati tokom većeg dela dana, a uveče i tokom noći će se proširiti i na ostali deo Vojvodine, kao i na deo centralne Srbije.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće od minus deset do minus četiri, a najviša dnevna od nula do pet stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra ujutro biti hladno, na širem području sa umerenim mrazom, ali će tokom dana biti pretežno sunčano, uz slab vetar promenljivog pravca. Uveče i tokom noći očekuje se magla. Jutarnja temperatura biće od minus devet do minus četiri, najviša dnevna oko tri stepena Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana jutra biti hladna sa slabim do umerenim mrazom, u nižim predelima i s maglom koja će se pojedinih dana ponegde zadržati duže. U ostalim krajevima vreme će biti pretežno sunčano.