Samo će na severu Srbije biti umereno oblačno sa sunčanim periodima i suvo, dok će u Negotinskoj Krajini biti pretežno sunčano.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do osam stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu će sutra biti umereno oblačno sa sunčanim periodima i suvo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko sedam stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji će u nedelju pre podne biti pretežno oblačno, posle podne se očekuje postepeno razvedravanje sa zapada. U ponedeljak pretežno sunčano i toplo, sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka za ovaj period godine.

U utorak se očekuje prolazno naoblačenje mestimično sa kišom, na severu i izraženijim padom temperature, koje će ujutru zahvatiti Vojvodinu, pre podne zapadne, a posle podne i ostale predele Srbije.

Zatim će biti promenljivo vreme, u sredu i četvrtak suvo i toplo, ponegde i do 20 stepeni, a zatim mestimično sa kišom uz pad temperature.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.loading...