PROGNOZA ZA VIKEND: Stiže VELIKA PRONEMA VREMENA, evo kada da suncu kažete – ZBOGOM!

U Srbiji u petak promenljivo oblačno i dalje relativno toplo za ovo doba godine, ponegde sa kišom. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 8 do 14°C, maksimalna dnevna od 18 do 24°C.

Kiša
Beta

U Beogradu u petak promenljivo oblačno i dalje relativno toplo za ovo doba godine, a u toku jutra biće uslova za slabu kišu. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 14°C, maksimalna dnevna 21°C.

Narednih dana promenljivo oblačno, ponegde sa kišom. U subotu i dalje relativno toplo za ovo doba godine, maksimalna temperatura biće od 17 do 23°C, javlja Weather2Umbrella.

Od nedelje hladnije, temperatura u padu. Maksimalna temperatura u nedelju od 12 do 18°C, a početkom sledeće sedmice od 10°C na jugu do 16°C na severu Srbije.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno, a biće uslova i za slabu kišu. U subotu i dalje relativno toplo, maksimalna temperatura do 21°C. Od nedelje hladnije, temperatura u padu. Maksimalna temperatura u nedelju do 16°C, a početkom sledeće sedmice do 15°C.