PRONAĐEN MRTAV NAKON 10 GODINA : Jedan od ARKANOVIH UBICA krio se u Južnoafričkoj Republici

Arkan
Wikipedia

U Južnoafričkoj Republici pronađen je mrtav Milan Đuričić Miki, jedan od aktera ubistva Željka Ražnatovića Arkana, nezvanično saznaje Prva televizija.

 

On je u bekstu već 12 godina, od izricanja presude 2006. godine.

Đuričić je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja u beogradskom hotelu „Interkontinental”, 15. januara 2000. godine. 

On je jedno vreme bio u pritvoru, pa je pušten da se brani sa slobode, a od izricanja presude je u bekstvu. Bila je raspisana i poternica za njim. 

Dobrosav Gavrić (39), koji je osuđen na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare, nalazi se i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošnje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji. 

Gavrić i njegov pomagač Milan Đuričić uhapšeni su 2001, a u oktobru 2006. su osuđeni na 30 i 35 godina zatvora zbog ubistva i kovanje zavere za ubistvo Arkana. 

Obojica su od tada u bekstvu, jer su od oktobra 2003. bili pušteni da se brane sa slobode. Prema policijskim izvorima iz tog perioda, oni su prvo pobegli u Bosnu.loading...