PRONAĐENA BEZ ODEĆE: Smrt poznate mlade influenserke ostavila svet u ŠOKU (FOTO)

Beživotno telo američke influenserke, 26-godišnje Aleksis Šarkej, pronađeno je u Hjustonu u Teksasu nakon što je porodica u petak prijavila nestanak.

Hronika
Dnevno.rs

Iako se izveštaj o tačnom uzroku smrti još uvek čeka, prema pisanjima stranih medija, na telu 26-godišnje devojke nije bilo odeće kada je pronađena, a njena majka Stejsi je u obraćanju za medije ispričala kako veruje da joj je ćerka ubijena.

 Slomljenog srca Majk i ja želimo da javimo svima vama da je pronađeno Leksino telo – napisala je majka tragično preminule influenserke na svom Fejsbuk profilu.

– Ne možemo se svima dovoljno zahvaliti na ljubavi i lepim rečima koje ste uputili našoj porodici – poručila je Stejsi koja je ćerku poslednji put videla pre Dana zahvalnosti, a o njenom nestanku obavestio je 49-godišnji suprug preminule influenserke koji se od voljene supruge takođe oprostio putem društvenih mreža.

– Nikad nisam video ni osetio takvu lepotu. Ti si moj svet. Učinila si mi život neverovatnim, dala smisao mom postojanju. Pokazala si mi kako zapravo izgleda voleti – napisao je 49-godišnji Tom Šarkej.

Aleksis je bila veoma popularna na društvenim mrežama, na Instagramu je pratilo nešto više od 20.000 ljudi i mnogi od njih su se na svojim objavama oprostili od nje.